Info

In onderstaande instructievideo wordt precies uitgelegd hoe het ontwerpprogramma werkt.

 

Algemene voorwaarden
Vindt hier onze algemene voorwaarden.

Privacyverklaring
Vindt hier onze privacyverklaring

Prijzen
Al onze prijzen zijn per stuk en inclusief BTW.

Levertijd
Gepersonaliseerde artikelen worden binnen 1 à 3 werkdagen na ontvangst van betaling, verstuurd. Levering vindt dan de volgende dag plaats waarbij wij afhankelijk zijn van de bezorgtijden van PostNL.

Verzendkosten
Wij hanteren een vast bedrag voor verzendkosten.
De verzendkosten binnen Nederland bedragen € 9,45. Bij het afrekenen worden de verzendkosten automatisch berekend. Het is ook mogelijk om de bestelling bij ons af te halen.
Wij leveren in principe alleen binnen Nederland en België.  De verzendkosten naar België bedragen € 14,50 per bestelling.
Bestelling naar andere landen in overleg. Neem contact met ons op.

Betaalmogelijkheden
iDEAL – Je kunt gelijk afrekenen in je vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Als internetbankierder kun je direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat je je daarvoor hoeft aan te melden.
PayPal – Je kunt gelijk na je bestelling afrekenen met PayPal. Je dient dan wel in het bezit te zijn van een account bij PayPal. Deze kan je kosteloos aanvragen.
Bankoverschrijving – Zodra de betaling bij ons binnen is gaan wij met je bestelling aan de slag.
Creditcard – Veilig betalen met je creditcard.
Bancontact/Mister Cash – De populaire Belgische betaalmethode.

Niet tevreden?
Indien het artikel niet aan je verwachtingen voldoet kunnen we het helaas niet retour nemen als het gepersonaliseerd is. We proberen op de site zo duidelijk mogelijk aan te geven wat je kan verwachten. Neem per mail contact met ons op en we proberen samen tot een oplossing te komen.

Scroll to top